Ohjelmat

OHJELMAT
Yritysten kirjanpidot ja palkanlaskennat hoidamme sähköisellä Heeros-ohjelmistolla, Suonentiedon Maatalousneuvos-ohjelmalla tai perinteisemmällä Tilivelho-ohjelmalla.
Maatalouden ja metsätalouden kirjanpidon ja veroilmoitukset hoidamme Maatalousneuvos- ohjelmalla.

YRITYSKIRJANPITO
Kirjanpito-ohjelma on tiliotepohjainen. Tiliotteet noudetaan sähköisesti asiakkaan pankista ja tiliöidään tuotujen tositteiden mukaisesti. Kuukausikirjanpidon päätteeksi otamme tarvittavat tulosteet ja lähetämme alv-ilmoituksen verohallintoon sähköisesti. Alv-ilmoitus lähetetään asiakkallemme sopimuksen mukaan joko sähköpostilla tai kirjeitse.

PALKANLASKENTA
Palkkaohjelmalla sujuvat niin tunti-, kuukausi- kuin urakkapalkatkin. Teemme asiakkaan tarpeen mukaan palkka- ja työtodistukset sekä kaikki muut tärkeät palkanlaskennan asiakirjat. Voimme lähettää palkkalaskelmat asiakkaalle sähköpostiin, postitse tai hoitaa palkanmaksun tilitoimistosta käsin.

MAATALOUS- JA METSÄTALOUSKIRJANPITO
Maatalousneuvos on perinteinen kirjanpito-ohjelma. Tapahtumat syötetään manuaalisesti, minkä jälkeen ajetaan tulosteet: päiväkirja ja pääkirja sekä alv-tulosteet. Tilinpäätöstä tehdessä voidaan kokeilla eri poistoilla ja varauksilla, mikä on asiakkaalle edullisin vaihtoehto.